На Рівненщині правоохоронці затримали двох чоловіків після нападу на співробітників поліції. У епізоді була також задіяна собака породи кане-корсо. Порушникам загрожує покарання за вчинення опору (ч. 2 ст. 342 КК України) та нанесення тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 345 КК України). Інцидент був знятий на камеру поліціянта.

Про це повідомляє Детектив INFO.

Поліція отримала повідомлення про підозрілу їзду автомобіля марки "Mazda". Аби пересвідчитися, чи не перебуває водій авто у стані алкогольного сп'яніння, поліцейський патруль попрямував на виклик.

Біля одного з будинків транспортний засіб вдалося відшукати, втім конструктивної розмови з його водієм не вийшло. Водій відмовлявся пред'явити документи. Натомість, він повернувся у бік свого 35-річного знайомого, що перебував на подвір’ї будинку із собакою.

Фото Національна поліція
Фото Національна поліція

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Поліціянт висунув вимогу взяти тварину на повідець, як вже за мить собака накинулась на 33-річного сержанта поліції, який вихопив табельну зброю та поцілив у тварину. Куля поранила собаку в лапу, що викликало гнів у чоловіків .Так, один з них зірвав номерні знаки з автомобіля поліції та почав бити патрульного по голові. Що ж стосується іншого правопорушника, то він вступив у сутичку, в ході якої ледь не відібрав у правоохоронця табельну зброю.

Патрульні використовували сльозогінний газ та зброю і поранили одного з чоловіків у ногу. Їм вдалося затримати власника пораненого пса, у той час як водій Mazda утік, але невдовзі теж був затриманий.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Після жорстокої перестрілки під Броварами зникли машини, на яких їхала банда - введено план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.ua, Заліз у чужу квартиру і зачинився - на Львівщині поліція затримала неадеквата з ножем.

Також Знай.ua писав, На Львівщині копи напали на чоловіка за крок від від будинку і зажадали 17 тисяч - руки за голову, газ в обличчя.