За собакою прив'язалося крихітне кошеня, і люди вирішили запропонувати йому дім. Однак тваринка виявилася породи мейн-кун, і тому кіт виріс доволі дебелим.

Цю історію розповідають зарубіжні ЗМІ.

В один день житель Клівленда Джон вийшов вигуляти свою собаку, і на вулиці за ним прив'язалося руде кошеня. Вірніше, не зовсім за ним - інтерес малюка викликав, зграї, пес. Чоловік здивувався, придивившись до котика: попри скромні розміри, зовнішність крихти видавала породистого мейн-куна.

Кошеня йшло за псом до будинку. Але зачинити двері перед носом малятка у Джона не піднялася рука. Якраз в цей час вийшла дружина Джона, Леслі. Жінка розчулилася і взяла кошеня на руки: він ледь містився в долоньці!

Крихітне кошеня йшло за собакою, фото з соцмереж
Крихітне кошеня йшло за собакою, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кошеняті дали ім'я Піно. Леслі вирішила віддати Піно своїй сестрі, Сарі, яка якраз хотіла завести собі кішку. У домі, де спочатку прихистили кошеня, вже й так було забагато тварин: два пса й три кішки.

У новій оселі завдяки турботі та любові Піно ріс, як на дріжджах, і став швидко набирати вагу.

Через пів року його стало просто не впізнати! Крихітне кошеня стало кремезним мейн-куном. Воно й не дивно - самці цієї породи можуть важити і під 9 кілограмів, а то й більше.

Кіт Піно виріс, фото з соцмереж
Кіт Піно виріс, фото з соцмереж

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Хаскі врятували кошеня і взяли його в сім'ю.

Також Знай.ua писав, що Крихітне хворе кошеня виросло в дебелу котяру, любов і турбота перевертають гори.