З першого дня літа, у Києві та області почала функціонувати система автоматичної фіксації порушення правил дорожнього руху. І за перші хвилини відеокамери зафіксували кілька сотень порушень. Однак, вже знайшлися хитруни, які придумали, як "відкосити" від "листів щастя".

Так, на Facebook-сторінці "Автомобільний Київ" користувач Sergey Zhuravel опублікував знімок автомобіля Skoda Kodiaq, в якому винахідливий водій заліпив частину номери білим папірцем. Таким нехитрим способом автомобіліст вирішив уникнути покарання в разі перевищення швидкості.

Однак, варто пам'ятати, що такі спроби уникнення штрафів дуже неоднозначні. З одного боку, це дійсно не дозволить камері зафіксувати номер, а з іншого, як справедливо відзначили деякі юзери в коментарях, працювати вона буде "до першого патруля".

Водій, який приховав номери, фото - Facebook
Водій, який приховав номери, фото - Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, автофіксація порушень – як використовувати камери собі на користь, і оскаржити штраф.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: автофіксація порушень ПДР – штрафувати будуть не всіх, що потрібно знати.

Також портал "Знай.ua" писав, що Геращенко розповів про першого порушника ПДР, спійманого камерами автофіксації.