З українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Кожна сім'я в Україні в середньому заборгувала за комуналку 4,2 тис. грн. У підсумку підприємства наймають колекторів та через суд забирають майно, вивішуючи списки боржників у під'їздах. В окремих випадках можуть навіть забрати квартиру.

Комунальне підприємство має право через суд отримати рішення і через виконавців заарештувати і продати на торгах будь-яке майно — від телевізора до квартири. Проте, у жодного комунального підприємства немає ресурсу для того, щоб судитися з усіма своїми боржниками. Тому вони використовують і інші методи боротьби.

Прокинулась лихоманка Ебола - новий спалах сунеться на тисячі кілометрів

Новий потужний спалах вірусу Ебола зафіксований в африканській країні. Зокрема, Ебола знову активізувалася в західній частині Демократичної Республіки Конго. Станом на вівторок, 9 червня, відомо про 12 хворих і шість загиблих від смертельно небезпечного вірусу.

Новий епіцентр лихоманки в Мбандака знаходиться на відстані понад тисячу кілометрів від місця попередніх спалахів Еболи.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

У Польщі підрахували карантинних заробітчан – скільки українців поїхали на сезонні роботи

У квітні 2020 року в Польщу на заробітки виїхали 34 тисячі українських заробітчан, а в травні ще 94 тисячі осіб, передає Rzeczpospolita з посиланням на дані місцевої прикордонної служби.

Карантин у Європі поступово послаблюється, а тому трудові мігранти намагаються повернути свої робочі місця. Однак українським працівникам, які влаштуються на роботу нелегально, може загрожувати штраф і депортація.

Для українських ринків послабили карантин, які заборони для покупців і продавців ще залишилися

Міністерство охорони здоров'я пом'якшило протиепідемічні норми роботи ринків в умовах карантину, пов'язаного з епідемією коронавірусу.

Однак, серед основних правил роботи ринків залишилися обмеження. Зокрема, антисептики і маски ніхто не відміняв.

В Україні з 1 липня "стрибне" прожитковий мінімум — що чекає на пенсії та субсидії

В Україні для громадян з 1 липня перерахують один з головних соціальних стандартів — прожитковий мінімум.
Однак, не зважаючи на обіцянки представників фракції "Слуга народу" про те, що прожитковий мінімум підвищиться у два рази, насправді надбавка у деяких випадках складе всього лише 74 грн.