З 15 червня Україна відновить міжнародне авіасполучення

У Міністерстві закордонних справ України очікують, що міжнародне авіасполучення відновиться з Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Туреччиною і Кіпром вже найближчим часом.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін. МЗС розглядає можливість відкривати авіасполучення з країнами, де епідемічна ситуація контрольована, вже діє регулярне авіасполучення і немає обмежень на в'їзд для українців.

аеропорт, фото Pxhere
аеропорт, фото Pxhere

Сервіс "Гроші на касі" дозволить перевести в готівку до 500 гривень

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Державний ПриватБанк дозволив своїм клієнтам знімати готівку при оплаті покупок банківською картою на касі супермаркетів та інших торгових точок. Про це йдеться в повідомленні пресслужби банку.

Сервіс "Гроші на касі" дає можливість українцям перевести в готівку без банкомата до 500 гривень за одну транзакцію незалежно від вартості покупки. Щоб зняти кошти з картки покупцеві потрібно повідомити про таке бажання касирові і ввести персональний пін-код на касі.

каса магазину, фото Pxhere
каса магазину, фото Pxhere

МВФ дає Україні 5 млрд — чи варто шукати зраду у рішенні міжнародного фонду

У вівторок, 9 червня, Виконавча рада МВФ провела засідання щодо України, під час якого вирішувалась доля нової програми Stand-By у розмірі $5 млрд для української економіки з метою її стабілізації та поновлення зростання.

МВФ, скріншот: YouTube
МВФ, скріншот: YouTube

Зеленський зізнався, як ставиться до Бандери

Місце лідера ОУН Степана Бандери в історії України має визначити час. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю "Українській правді". Зеленський уникнув прямої відповіді на запитання про своє ставлення до Степана Бандери, мотивуючи неоднозначністю цієї особистості. Президент сказав, що не може обговорювати той час, коли не жив сам.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Молодий українець потрапив у небезпечну ДТП в Польщі і втік

Пізно ввечері, 6 червня, 21-річний українець влаштував дорожньо-транспортну пригоду в населеному пункті Кобиля-Гура. Хлопець на BMW не впорався з керуванням і врізався в дерево на узбіччі дороги. Людей у слоні легковика не було, як і номера і самого водія. Виявилося, що водій зняв номери з машини і втік з місця аварії. Про це повідомили на Facebook-сторінці рятувальної служби Великопольського воєводства Польщі.

Фото з місця ДТП, facebook.com/OspKobylaGora
Фото з місця ДТП, facebook.com/OspKobylaGora