"Гроза" Зеленського Маруся Звіробій опустила президента нижче плінтуса - "Два дебіла, думає, що царь"

Громадська активістка Маруся Звіробій, якя загрожує безпеці президента Володимира Зеленського "обпаскудила" українського лідера, назвавши його "зеленою сволотою". Про це стало відомо із повідомлення у її однойменному телеграм-каналі "Маруся Звіробій".

Звіробій, фото: youtube
Звіробій, фото: youtube

"І лаю, і горілку по-київськи п'ю!" – Ляшко не витримав та дав "ответочку" Зіброву після 3 років очікувань

Одіозний керівник Радикальної партії України і найзапекліший борець з "Велюром" Олег Ляшко виконав в своєму стилі легендарну пісню "Хрещатик", чим приємно шокував власних шанувальників.

Так, на кадрах можна помітити, що Ляшко в своєму репертуарі вирішив виконати відому пісню "Хрещатик", якій вже більше 25 років. Хіт, написаний Юрієм Рибчинським, безсумнівно є символом столиці України, Києва.

Олег Ляшко, фото з вільних джерел
Олег Ляшко, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Старший за дружину на 45 років - неймовірна історія кохання зірки гонок F1

Почуття - справа тонка. Іноді відома фраза "коханню всі віки покірні" може здатися анекдотом. Люди сходяться з різною різницею у віці, однак, часом буває, що наречений пасує своїй нареченій у якості батька, а буває - у дідуся.

Гонка
Гонка

До кінця року 45 - озвучено тривожний прогноз для курсу долара в Україні

В Україні вже літо, а коронавірусний карантин триває. Деякі ослаблення трохи розв'язали руки економіці, проте вся робота з відновлення тільки починається. Ніхто не знає, що буде далі. На порталі "Антикор" поділилися думками стосовно курсу долара в Україні найближчим часом.

Обмін валют, фото: youtube
Обмін валют, фото: youtube

Амбітний супермаркет продає українцям "золоті" круасани за 20 тисяч, щоб всі так жили

У популярному харківському ТРЦ "Караван" у магазині "Ашан" українці натрапили на дуже цікаву продукцію. Магазин продавав "золоті круасани з ковбасою". Все б нічого, звичайні круасани, однак покупців збентежив цінник, на якому були космічні цифри - 21688 гривень. Ось така сумна помилка вийшла. Якщо, звичайно, це помилка! Всяке може трапитися.

Львівських школярів частують безкоштовними круасанами, фото: ТСН
Львівських школярів частують безкоштовними круасанами, фото: ТСН