Кожен другий "слуга народу" – мільйонер, їх загальний статок склав 1,1 мільярда гривень

153 народних депутати "Слуги народу" виявилися мільйонерами. Найбагатший – Олег Воронько. Комітет виборців України у Facebook розмістив рейтинг найзаможніших "слуг народу" згідно з їхніми деклараціями. При підрахунку враховувалися тільки грошові активи депутатів: готівкові кошти та кошти, розміщені на банківських рахунках.

"Слуги народу" в Раді, фото з Facebook
"Слуги народу" в Раді, фото з Facebook

"П*ська" Кличка порвала інтернет й підмочила репутацію мера Києва

Мер Києва Віталій Кличко вчергове поповнив запас "легендарних" фраз, які українці полюбляють цитувати. Так, цього разу його підвели слова "після" та "сенсаційні". Перше в нього перетворилося на непристойне "п*ська", а от друге ніяк не вдавалося вимовити.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кличко, фото: Instagram
Кличко, фото: Instagram

Одна умова дозволить проігнорувати самоізоляцію по прильоту до України

В Україні з понеділка, 15 червня відкрили міжнародне авіасполучення. Декому з тих, хто прилетів в країну, пощастить більше за інших, оскільки буде враховуватися один головний фактор. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я під час брифінгу.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Як розвивалися відносини "зозулі" Тимошенко та "чихуахуа" Ляшка

Нещодавно лідерка фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її партія підтримує головно радикала Олега Ляшка на виборах до Верховної Ради восени на 208 окрузі на Чернігівщині. А відтак, у мережі вирішили нагадати про конфлікт обох політиків, який тривав кілька років, та оприлюднили унікальний ролик.

Тимошенко і Ляшко, фото з вільних джерел
Тимошенко і Ляшко, фото з вільних джерел

Вищий антикорупційний суд засудив депутата до в'язниці

У понеділок, 15 червня, ВАС засудив депутата Київської обласної ради Олександра Мефодія на п'ять років позбавлення волі. Про це повідомила пресслужба ВАКС. Судом встановлено, що депутат у квітні 2019 року одержав хабар за вплив на співробітників правоохоронних органів, прокуратури та суду з метою повернення арештованого майна.

засідання Вищого антикорупційного суду, скрін з відео
засідання Вищого антикорупційного суду, скрін з відео

Лазебна пояснила, чому іноземці хочуть, щоб українки народжували їм дітей

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна заявила, що потрібно в найкоротші терміни вирішити правові проблеми захисту права дітей і жінок-сурогатних матерів.

Марина Лазебна, фото Facebook
Марина Лазебна, фото Facebook