Помічниця Зеленського Мендель зізналася, що президент підвищив її батькам зарплату – "2 мільярди щомісяця"

Прес-секретарка глави держави Володимира Зеленського Юлія Мендель зізналася, що в неї батьки медики, а відтак, їм незабаром піднімуть заробітну плату, яку напередодні ініціював президент.

Також Мендель додала, що урядовці вже представили цифри, які вони підготували до наради за завданням Президента.

Мендель, фото: Instagram
Мендель, фото: Instagram

Тіна Кароль проміняла Дана Балана на обійми Миколи Тищенка

Коротке відео, на якому співачка Тіна Кароль виконує одну із своїх найпопулярніших пісень, а ресторатор і депутат Микола Тищенко заважає їй, обіймаючи та кружляючи з'явилось на фан-сторінці співачки mytinakarol_ у соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль, фото - Instagram
Тіна Кароль, фото - Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олену Кравець з Кварталу 95 хочуть зробити мером Києва - "Якщо така жара, то лисого на прем'єра"

Українська комедіантка, учасниця "Кварталу 95" Олена Кравець розглядається як одна з можливих кандидаток на пост міської очільниці Києва. Принаймні, такий висновок можна зробити з соціологічного дослідження, проведеного неназваною компанією.

Олена Кравець, скріншот YouTube
Олена Кравець, скріншот YouTube

Конфлікт в АТБ переріс в ковбасні бої без правил - віддубасив так, що іскри з очей

Епічна битва сталася у супермаркеті АТБ під Києвом, у ході якої палка ковбаси перетворилась на “холодну” зброю.

Достеменно невідомо що стало причиною конфлікту між двома чоловіками - доволі високим струнким хлопцем у білій сорочці та чоловіком у сандалях і пузом, яке стирчить з-під сорочки у клітинку.

Бійка в АТБ, скріншот відео
Бійка в АТБ, скріншот відео

Очевидці змогли зафіксувати наслідки вибуху в Києві зсередини - "Бл*ха, пів будинку нема"

21 червня о 10:00 у житловому дев'ятиповерховому будинку на Позняках стався вибух газоповітряної суміші, який зруйнував декілька квартир на різних поверхах. За офіційними даними померло двоє людей, трьох вдалося врятувати з-під завалів.

На місці подій окрім рятувальників і служб швидкої допомоги дуже швидко зібралась велика кількість перехожих, які зробили багато фотографій і відео. Відчайдушні люди навіть потрапили всередину будинку.

Вибух, фото ДСНС
Вибух, фото ДСНС

Путін чекає президента України в гості - "Це неминуче"

Президент Росії, військовий злочинець Володимир Путін очікує, що візит президента України в Москву рано чи пізно відбудеться.

Телеканал “Росія-1” показав фільм “Росія. Кремль. Путін”, в якому президент РФ відповідав на різноманітні запитання. Так, одним із запитань було, чи вважає Путін, що президент України коли-небудь знову нанесе офіційний візит до Москви. На що він відповів: “Я думаю, що це неминуче. Звичайно, це відбудеться, питання - коли. Але ми почекаємо”.


Путін, фото: Getty Images
Путін, фото: Getty Images