У середу, 24 червня, майже по всій україні прогнозується дощова погода. Лише у східних областях буде сухо і +30 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що в середу переважатимуть дощі з грозами через циклон Rosemarie.

Температура повітря в середньому знизиться до +23 +27 градусів. На Заході буде +20 +25 градусів. На Півдні і південному сході трохи гарячіше – +26 +30.

Тим часом на Сумщині, Харківщині і Луганщині сильні дощі і суттєві опади малоймовірні.

У Києві у середу синоптик обіцяє короткочасний дощ з грозою. Температура повітря в столиці вдень опуститься до +23 +25 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Завтрашня середа - день, коли можна буде нормально подИхати. Адже в Україні послабне спека. Протягом 24-го червня...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 23 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

24 червня відзначається день пам'яті апостолів Варфоломія і Варнави. Сонячну погоду передбачав туман, який вранці стелиться по воді, і мокриця, яка залишається розкритою весь день. Наші пращури помітили, якщо під час сходу сонця стоїть духота, то хорошої погоди не чекати. Дощ віщувала чиста вода у водоймах і сильний запах трави і жимолості вранці.

погода на 24 червня в Україні, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.