За середу, 24 червня, збройні формування РФ на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік від населеного пункту Широкине російські збройні формування відкривали вогонь з 82-х мм мінометів, великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. За оборонних укріпленнях наших захисників на підступах до Старогнатьевки і Маріїнки противник застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю", - сказано в повідомленні.

Агресор також кілька раз проявив вогневу активність недалеко від Хутора Вільний, у районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ". Бойовики використовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Втрат серед військовослужбовців збройних сил внаслідок ворожих обстрілу не було.

Українські герої рішуче відповіли на дії російських найманців і відкрили вогонь по опорним пунктам окупантів. Завдяки рішучості і влучності українських захисників загарбники припинили свою активність. За уточненими даними розвідки, 22 і 23 червня, наші воїни знищили трьох і поранили двох окупантів.

Зведення станом на 07:00 25 червня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 24 червня збройні формування...

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 24 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські воїни покарали загарбників Путіна на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.