Медики назвали найбільш шкідливий хліб, який може бути небезпечний для здоров'я, а його вживання в їжу є вкрай небажаним.

Про це пише "МедикФорум".

Так, найнебезпечнішим є хліб, який випечений з борошна вищого сорту. Адже, за словами гастроентерологів, саме в ньому немає "зародка" білка, в якому міститься багато мікроелементів, вітамінів та антиоксидантів. З цього можна зробити висновок, що білий хліб позбавлений усього цінного для організму людини.

Випічка хліба, фото Pxhere
Випічка хліба, фото Pxhere

Також запевняється, що білий хліб практично весь складається з вуглеводів, крохмалю, солі і цукру. У порівнянні з ним, для здоров'я людини корисніше житній хліб, який містить найбільше вітамінів, і він стимулює роботу кишківника.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Однак, даний хліб не рекомендують вживати людям, що страждають від гастритів, виразкових хвороб і частково панкреатопією. Найкорисніші для здоров'я сорти хліба - це сірі. В них міститься пшеничне і житнє борошно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше насолодилася кавою і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій зі "шматком м'яса"

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.ua писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"