Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук розповіла відомий синоптик Наталія Діденко.

За її словами, в неділю, 28 червня, на Україну широкою смугою зайде атмосферний фронт, принісши в більшість західних областей, північ країни і Харківську область короткочасні дощі з грозами і градом. Зливи також можливі в центральних регіонах.

У східних областях без опадів, і відпочиваючі зможуть сповна насолодитися сонцем і теплою водою.

Що стосується температури повітря, то, як говорилося вище, вона буде на рівні +26 +33. В регіонах, де пройдуть дощі, повітря трохи посвіжіє, але особливих змін не очікується.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Післязавтра дощі перемістяться на східну частину України.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

За прогнозом синоптика, у південній частині та в прилеглих до неї центральних областях буде сонячно.

"Особливо пощастить тим, хто ще вчора рвонув на українські моря - якраз погода купально-засмагальна. Але не захоплюйтесь надто сонцем, краще в капелюшку, панамці, чи періодично у водичку. До речі, про водичку - у Чорному морі 22-25 градусів, а в Азовському до 28 градусів. Та й в Дніпрі чудово, 24, 25 градусів", - йдеться у повідомленні.

День Конституції в Україні буде спекотним. Завтра очікується вдень +26+32 градусів. Підійде у неділю атмосферний фронт,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 27 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.