У суботу, 27 червня, в Мінську (Білорусь) відбувся Республіканський бал випускників закладів вищої освіти. Президент Олександр Лукашенко взяв участь у відкритті заходу. Його запальні танці опублікували в мережі.

Глава Білорусі привітав випускників вузів зі вступом у доросле життя. Олександр Лукашенко зазначив, що студентські роки – самі яскраві і цікаві в житті кожної людини.

"На чужій землі ви не будете білорусами, тільки на своїй", – сказав президент.

Після урочистої частини розпочалася неформальна і Лукашенко вирішив залишитися на балу і станцював з молоддю під пісні зарубіжних і білоруських виконавців.

В тому числі виступала українська співачка Таїсія Повалій, під пісні якої і станцював президент з молодими абитуриентками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Лукашенко не захотів ставати поруч з Путіним на покладанні квітів під час параду Перемоги в Москві.

У середу, 24 червня, на Червоній площі в Москві Путін провів парад Перемоги, який вирішив перенести з 9 травня через пандемії коронавірус. "Путінський" парад не обійшовся без політичної казусу, учасниками якого став сам президент Росії і президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Лукашенко приїхав до Москви на парад, як і обіцяв. і враховуючи, що у Кремля останнім часом напружені відносини з лідером Білорусі, він не став ставати поруч з Путіним на покладанні квітів до меморіалу загиблим під час війни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко пообіцяв не дати взути Білорусь у постоли і покласти під батіг.

Як повідомляв Знай. ua, 15-річного сина Лукашенка після параду у Путіна обговорює весь інтернет.

Також Знай. ua писав, що Лукашенко послав Путіну німий сигнал на параді в Москві.