У День Конституції, 28 червня, у бік Донецька небайдужі громадяни, волонтери та військові запустили 15-метровий прапор України, щоб там не забували кольори батьківщини. Про це йдеться у відео, знятому на місці події, розміщшеному телеграм-каналом Perepichka News.

Громадські активісти надули гігантських жовто-блакитних кульок, які прикріпили до величезного полотнища українського прапора.

"Сьогодні, у День Конституції за допомогою волонтерів, небайдужих людей та військових ми піднімаємо прапор, який полетить в сторону Донецька. Це є демонстрацією, для розуміння, що Донецьк - це Україна", - сказав мешканець Донецька, Влад Борода.

Прапор, фото: youtube
Прапор, фото: youtube

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На відео видно, як десятки надутих гелієм кульок з легкістю піднесли полотнище прапора і попутний вітер поніс його в сторону Донецька.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"

Як повідомляв Знай. ua, бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.