“Скупість” торговців часто призводить до вельми неприємних наслідків. Полуниця зараз дійсно досить дорога, тому не кожна людина може собі її дозволити. Однак якщо полуниця не продається, і починає псуватися, невже не можна знизити ціну і продати її по уцінці? По всій видимості, ягоду простіше викинути. Один з таких інцидентів опублікували в каналі "Ху@вий Київ".

Викинуті ящики з полуницею, фото ГК, Telegram

У Києві викинули більше десяти ящиків з полуницею. Очевидно, торгівець намагався продати урожай, проте торги не йшли. Знижувати ціну продавець не став, і просто викинув її. Ящики із зіпсованою ягодою так і залишилися валятися біля однієї зі столичних зупинок.

Жадібність торговців відзначили і в коментарях. “Жлоби”, “на копійку не посунуться”, саме таку думку висловили кияни про цей інцидент. І справді, невже не можна було продати полуницю по уцінці, та хоча б частково окупити її закупівельну ціну?

Нагадаємо, раніше насолодилася кави і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м'яса"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.uа писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку через маску, пригрозили жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"