Український уряд минулого тижня дозволив відновити роботу кінотеатрів на території всієї країни з 2 липня. Також відомо, що кілька днів тому роботу кінотеатрів було дозволено в Києві. У той же час, відновлення роботи можливе тільки за певних умов, а глядачам не радять сподіватися на велику кількість прем'єр.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання УНН.

кінотеатр, фото Pxhere
кінотеатр, фото Pxhere

За інформацією журналістів, найбільші кіномережі України вже анонсували початок роботи з 2 липня, але остаточний розклад сеансів на сьогодні не з'явився на жодному з сайтів. Графік релізів, з уточненням "непідтверджений", складається з декількох десятків фільмів. У той же час, майже половина з них були в прокаті роками раніше.

Саме такі фільми в більшості повернуться на екрани в перший прокатний тиждень з 2 по 8 липня. У цей період мережі кінотеатрів попередньо анонсували показ третьої частини "Як приручити дракона" (2019), "Пірати Карибського моря: помста Салазара" (2017), "Людина павук: далеко від дому" (2019), "Вартові Галактики 2" (2017), "Темний лицар повертається" (2012), "Секрети домашніх тварин 2" (2019), "Монстри на канікулах 3" (2018), "Джентльмени" (2019), "Одного разу в Голлівуді" (2019) і "Бамблбі "(2018).

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

кінотеатр, фото Pxhere
кінотеатр, фото Pxhere

Серед стрічок 2020 випуску — фільми "Втеча з Преторії", "Мій шпигун", "Вбивства за листівками" і анімаційний фільм "Поклик джунглів". Наступного тижня стрічок в кінотеатрах стане більше, але не новинок. Кінотеатри також активно анонсують прем'єру від зоряного Крістофера Нолана фантастичного трилера "Тенет" прем'єру якого переносили вже неодноразово. До речі, легендарне ноланівский "Початок" має також повторно з'явитися на екранах українських кінотеатрів з 16 липня.

Варто зазначити, що в МОЗ до відкриття кінотеатрів надали певні рекомендації. Зокрема, передбачається, що наповнюваність залів не повинна перевищувати 50%. Кінотеатри повинні дотримуватися медико-санітарних норм і забезпечити умови, за яких відвідувачі зможуть зберігати дистанцію між собою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський напророкував українцям тривалі випробування – "Слава богу, ми міцний народ".

Як повідомляв Знай.uа в Європу на карантині - у МОЗ сказали, хто з українців може виїхати за кордон.

Знай.uа писав, корисна пандемія — як заощадити і накопичити гроші під час обмежень.