Нардепка від "Слуги народу" Галина Третьякова піддалася нападкам з боку українців після своєї заяви про дітей "низької якості".

На Третьякову "накинулися" просто біля будівлі Верховної Ради поки вона спілкувалася з людиною в інвалідному кріслі. Недоброзичливці через огорожу кричали їй "фашистка і сатаністка", в результаті чого поліції навіть довелося заступитися за чиновницю.

Раніше "служниця народу" Третьякова закликала проводити більш жорстку політику щодо безробітного населення України, тому що, за її словами, в бідних сім'ях народжуються діти "низької якості". Третьякова навіть висловила думку, що українців потрібно стерилізувати, чим викликала обурення громадськості.

Пізніше Третьякова відмовилася від своєї фрази про "низькоякісних дітей", заявивши, що проти неї почалася інформаційна кампанія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ″служниця народу″ Галина Третьякова пропонує стерилізувати безробітних через те, що в них народжується діти "дуже низької якості".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Галина Третьякова отримала потужного ляпаса за "дітей низької якості"

Також Знай.ua писав, Зеленський охрестив нардепа Третьякову "торпедою" через "неякісних дітей"