Четвер, 2 липня, обіцяє бути сухим і спекотним. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. За словами метеоролога, завтра в нашу країну прийде антициклон Valentin. Завдяки цьому, погода практично по всій території нашої країни буде ясною, сонячною і спекотною. Тому українці зможуть насолоджуватися красивими білими хмарками.

Спека, фото Pxhere
Спека, фото Pxhere


Ймовірність дощів досить низька по всій території України. Можливі опади тільки у західних і східних регіонах нашої країни. Однак дощі будуть короткочасними і не дуже сильними. Температура повітря в більшості областей становитиме від 27 до 33 градусів вище нуля.

До спекотної погоди варто приготуватися і до мешканців столиці. Наталка Діденко прогнозує сонячну, ясну погоду, імовірність опадів у Києві завтра мінімальна. Повітря прогріється до 30-32 градусів вище нуля.

Нагадаємо, погода виманить киян на пляжі й у парки – ідеальний час для прогулянок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, холодне серце літа - погода в Україні на 1 липня розчарує українців.

Знай.ua писав, липень підсмажить харків'ян - до +40 в тіні, ховайте голови.