Міністр економіки Сергій Марченко дав відповідь, чи вплине відставка Смолія на курс долара

Міністр фінансів України Сергій Марченко заявив, що відставка глави Нацбанку Якова Смолія ніяк не вплине на курс долара і він не буде по 40 та 50 гривень, як прогнозували деякі експерти. Про це він розповів у політичному шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Зеленський помстився "засранцям": Кабмін посилив перевірки на дорогах

Уряд посилює перевірки товарно-транспортних накладних з перевезення вантажів автотранспортом. Перевірки накладних мають на меті зменшити порушення вагових норм. З 1 липня по 30 вересня в Україні будуть проводитися посилені перевірки товарно-транспортних накладних з перевезення вантажів автотранспортом. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабінету міністрів, повідомили в пресслужбі уряду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

черга вантажівок, фото: РБК-Україна
черга вантажівок, фото: РБК-Україна

На Запоріжжі масово госпіталізують відпочивальників

На базі відпочинку у курортній Кирилівці, що на Запоріжжі, отруїлися відпочивальники, серед яких — дев’ятеро дітей. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, а також триває досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Сурогатне материнство може бути прикриттям для бізнесу з продажу дітей

Лазівки в законодавстві України щодо сурогатного материнства дозволяють посередникам обманювати не тільки жінок, що виношують дітей для іноземців, але і біологічних батьків малюків. При цьому в Україні щорічно народжується до трьох тисяч немовлят для клієнтів з-за кордону. Про це пише Infobae.

материнство, фото Pxhere
материнство, фото Pxhere

Бубонна чума приходить на зміну вірусу з Китаю — з'їли м'ясо бабака, вводиться новий карантин

За даними МОЗ Монголії, два брати з аймака Ховд з'їли м'ясо бабака і заразилися бубонною чумою. А він, як відомо, є переносником. У Монголії зафіксували зараження бубонною чумою в аймаку (провінції) Ховд. Про це повідомляє Національний центр зоологів Монголії CentralAsia. Відзначається, що хворобу виявили у двох людей. У аймаках Ховд і Баян-Улгий вводять карантин. Встановлено 146 осіб прямого контакту і 504 осіб непрямого контакту з інфікованими.

Бубонна чума, фото: youtube
Бубонна чума, фото: youtube