Як відомо, з суботи, 4 липня, президент України Володимир Зеленський відправився в дводенну робочу поїздку до Одеської області. На даний момент український лідер прибув до Южного для того, щоб взяти участь у відкритті стадіону в загальноосвітній школі №1. Про це повідомляється на офіційній сторінці Офісу президента в соціальній мережі Facebook.

Володимир Зеленський, скріншот відео Facebook

" Участь Володимира Зеленського у відкритті реконструйованого стадіону школи №1 м. Южне в рамках програми "Велике будівництво"", - підписали відео.

Так, початок даного заходу був заявлений на 11:30, проте Володимир Зеленський запізнився приблизно на 20 хвилин. Зустрічали главу держави не тільки співробітники ЗМІ та діти, яких запустили на стадіон перед приїздом українського лідера, але й мітингувальники.

Володимир Зеленський, скріншот відео Facebook

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Також поблизу стадіону зібралися близько 20 осіб з фотографіями побитих людей і плакатами з написами: "За що ти нас вбиваєш?", "Коли арешти?" і "Де реакція?".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який передбачає скасування кримінального покарання за водіння в нетверезому вигляді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський вирішив віддячити поліцейських за дієве дотримання карантину.

Також "Знай.ua" писав, що прогулянка Володимира Зеленського з журналістами коштувала українцям більше 40 тисяч гривень.