Фото Instagram Володимира Зеленського
Фото Instagram Володимира Зеленського

Зеленський похвалився, як дотримується карантину... з Одеси

У той час як мільйони українців змушені сидіти на карантині, без реальної можливості поїхати на відпочинок, для президента це не проблема. Зеленський, чия дружина все ще лікується від коронавірусу, приїхав на сонячний берег Одеси. Зрозуміло, ця поїздка не обійшлася без фотозвіту на офіційній сторінці президента в Instagram.

Ціни на газ, фото: poglyad.tv
Ціни на газ, фото: poglyad.tv

Ціни на газ – фахівці розповіли, як зміниться вартість для українців

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Україна сильно збільшила імпорт газу у першому півріччі 2020 року. Це сталося, в тому числі і завдяки зниженню ціни на паливо. На даний момент аналітики не можуть прийти до єдиної думки, що буде з ціною на газ для України до кінця літа. Причиною такої розбіжності думок є те, що одні переконані, що влітку продовжиться "сезон низьких цін", а інші налаштовані більш песимістично і очікують, що вартість незабаром сильно зросте.

Перетин кордону, скріншот: YouTube
Перетин кордону, скріншот: YouTube

Вихід є — українцям показали, до яких країн можна виїхати незважаючи на карантин

Після коронавірусної паузи свої кордони для України відкрили Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія та Чорногорія. А ось державні кордони інших європейських держав у даний момент ще закриті для громадян України через ситуацію з коронавірусною інфекцією covid-19.

Черга до банку, скріншот: YouTube
Черга до банку, скріншот: YouTube

Боржники можуть видихнути - в Україні заборонили стягувати пеню за кредити на час карантину

В Україні набув чинності закон, який забороняє стягнення штрафних санкцій за несвоєчасну сплату платежів за кредитами за період карантину. З історією законопроєкту можна ознайомитися на сайті Верховної Ради. Відтепер позичальники не сплачуватимуть штрафи і пеню за кредитами в період карантину і ще протягом 30 днів після його закінчення.

Спека в Україні, скріншот: YouTube
Спека в Україні, скріншот: YouTube

Спека продовжить гризти "тридцадками" українців – синоптик дала прогноз на найближчі дні

У неділю, 5 липня, на території України температура повітря близька до 30 градусам, хоча погода може бути похмурою. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на сторінці в Facebook. Спекотна погода збережеться і 7 липня, на Івана Купала. Температура трохи знизиться і дозволить українцям насолодитися літом вже 8 червня до +23-+25 градусів.