Інколи перший танець молодят може стати останнім - саме так закінчилась історія весілля Михайла та Христини, яке не може залишити читачів байдужими.

Про це розповідає видання SM News.

Михайло та Христина гуляли довгоочікуване весілля, на яке запросили близько 100 гостей. Люди дарували подарунки, квіти, кричали “гірко” та бажали довгих років щастя, любові і дітей. Всі були щасливі, мали піднесений настрій.

Ось ведучий оголосив перший офіційний спільний танець молодят. Закохані почали танцювати, на сцену ж вийшла вокалістка, яку відразу привітали гучними оплесками. Вона мала сильний голос і співала чуттєву пісню. Аж раптом вона сказала на всю залу: “Міш, для чого тобі вона? А? Ти ж учора ще зі мною ночував. Нам було добре разом. Не розповів їй?”

Весілля, фото з вільних джерел
Весілля, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Усі заклякли, наречена зблідла: вона згадала що і справді не змогла додзвонитись Михайлу учора. Молода дала ляпаса Михайлу, розвернулась і пішла з весілля.

Згодом з'ясувалося, що Михайло сам влаштував такий “вибрик” вокалістки. Він вирішив, що така провокація буде чудовою перевіркою нареченої: чи вона здатна бути спокійною, покладись на нього. Христина цієї перевірки не пройшла. Тепер Михайло - самотній, проте сподівається знайти ту єдину, яка зможе завжди йому довіряти.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Гірко" по-львівськи: як святкували весілля на Галичині у давнину, топ найяскравіших традицій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Львів'яни обмінялись обручками в костюмах динозаврів: весільні кадри "юрського періоду", це потрібно бачити.

Також Знай.ua писав, що Наречений побачив наречену наживо в день весілля і втік – чого злякався недочоловік.