Все своє свідоме життя дівчина Маша завжди хотіла мати породисту собаку, проте так сталося, що вона підібрала звичайне цуценя двортер'єра на вулиці. Тим не менш через кілька тижнів стало зрозуміло, що пес далеко не простий.

Про це Маша написала в соціальних мережах, її розповідь торкнувся серця багатьох користувачів.

Собака, фото: pxhere
Собака, фото: pxhere

Історія така, Маша йшла з роботи одним теплим літнім вечором, і раптово побачила недалеко від дороги маленького песика, який просто сидів у траві. Песик, швидше за все, сподівався, що хтось його врятує. Люди йшли по своїх справах, водії проїжджали повз.

Дівчина зупинилася і підібрала бідненьку тваринку. Марійка зітхнула, так як хотіла собаку, але породисту. Але навряд чи хтось буде викидати недешевих вихованців на вулицю. Та й якщо малюкові не допомогти, то зовсім невідомо що з ним трапиться. Щеня тремтіло, незабаром ніч.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Маша підійшла до цуценя, так як вона боялася злякати песика. Від переляку собака міг кинутися під машину. Дівчина потягнулася до цуценяти і той, помітивши чоловіка, радісно кинувся вітати його, облизав руки. Таке відчуття, що собака вже визнав господаря. Це було так зворушливо, що стримувати сльози було дуже складно.

Маша взяла цуценя і відправилася додому. Їй було все одно, що собака не породиста. Вихованець отримав ім'я Барон. Родичі зустріли малюка без ентузіазму. Вони вважали, що це звичайна дворова собака, від якої будуть тільки проблеми. Дівчина ж думала, що через пару днів всі звикнуть.

Собака, фото: pxhere
Собака, фото: pxhere

Щеня міцно поїв, а потім вирішив добре відіспатися. Після водних процедур від собаки приємно пахло і вона більше нагадувала іграшку. Минуло кілька місяців. Родичі Маші звикли до нового члена сім'ї, навіть гуляли і грали з ним.

Настав час вирушити в ветеринарну клініку, щоб зробити необхідні щеплення. Лікар відразу ж сказав, що це не звичайна дворняжка, а бордер-коллі. Дівчина спочатку зраділа цим фактом, хоча вона так звикла до Барона, що їй було вже все одно. Маша любила пса таким, який він є.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський "Аерофлот" в центрі міжнародного скандалу — десятки собак і кішок не відлетіли додому, власники в істериці, "ридала кілька годин".

Як повідомляв Знай.uа під Дніпром водний монстр трохи не пообідав переляканими городянами - лежав на порозі, висолопивши язика.

Знай.uа писав, кабани з медузами "віджали" море, таких гостей українці не чекали.