У Туреччині після скасування карантинних обмежень у зв'язку з пандемією прилетіли перші туристи. Разом з хорошими новинами почали надходити і трагічні з курортів.

Смерть сталася в курортній Анталії з туристом з Росії. Чоловік загинув через незвичайне парі з друзями. Воно стало фатальним для молодого чоловіка.

Хлопець посперечався, що зможе стрибнути в море з 40-метрової скелі і навіть зміг стримати своє слово. Однак, як повідомляють російські ЗМІ, цей стрибок став останнім у житті туриста.

Причиною став сильний удар об воду, від якого російський турист втратив свідомість. Очевидці змогли витягнути його на сушу і навіть викликати швидку допомогу.

Коли росіянина доставили в лікарню, він був ще живий, але лікарям не вдалося зберегти йому життя. Він помер в турецькій лікарні від отриманих травм при падінні об воду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Тернополі чоловік підняв місто на вуха через погрози товариша покінчити з собою.

Як повідомляв Знай. ua, мер столиці загинув при загадкових обставинах.

Також Знай. ua писав, що відверте визнання бабусі школяра, який застрелився, сколихнуло Україну.