Правоохоронці затримали дівчину та її подругу, яка просто на камеру трощила один з вагонів електротягу "Укрзалізниці", зокрема, вирвала віконну раму.

Про на своїй Facebook-сторінці повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Варто зауважити, що днями соціальні мережі облетіло відео, на якому молода дівчина-вандал вириває віконну раму в одному з електропоїздів в Дніпропетровській області.

"Ювенальна поліція Дніпропетровської області знайшли і дівчину, яка ламала вагон, і її подружку, яка знімала це на відео", - йдеться в повідомленні Геращенка.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Окрім цього, він наголосив, що наразі батьки порушниці вже погодилися відремонтувати потяг, а також отримали штраф за невиконання своїх обов'язків.

"Батьки дівчат погодилися компенсувати "Укрзалізниці" витрати на ремонт вагона в повному обсязі - все до копійки - 4105 гривень 26 копійок. На маму дівчини складений адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП - невиконання батьками своїх", - підсумував він.

На днях социальные сети облетело видео, на котором молодая девушка-вандал вырывает оконную раму в одном из электропоездов в Днепропетровской области. Ювенальная полиция Днепропетровской области нашли и девушку, которая ломала вагон, и ее подружку, которая снимала это на видео. Родители девушек согласились компенсировать «Укрзалізниці» затраты на ремонт вагона в полном объёме - все до копейки - 4105 гривен 26 копеек. На маму девушки составлен административный протокол по статье 184 КУпАП - Невыполнение родителями своих обязанностей по воспитанию детей. Ей грозит штраф в сумме от 850 до 1700 гривен. Родители, уделяйте, пожалуйста, время на должное воспитание Ваших детей, чтоб потом Вам не было стыдно, как в этом прискорбном случае.

Geplaatst door Антон Геращенко op Vrijdag 10 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Укрзалізниця прокатала львів'ян у пекельному купе: "Без вікон, відро води на голову".

Як повідомляв портал Знай.ua, Львів'ян пустять в поїзди і електрички - коли поїдемо.

Також Знай.ua писав, що Укрзалізниця вразила шаленими зарплатами - від 50 до 150 тисяч на добу.