Голова Офісу президента України Андрій Єрмак у п'ятницю, 10 липня, провів телефонну розмову з главою Адміністрації президента Республіки Білорусь Ігорем Сергієнком. Сторони домовилися про подальші контакти для "більш предметного розгляду пропозицій".

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Офісу президента України.

Зеленський і Лукашенко, скріншот з відео
Зеленський і Лукашенко, скріншот з відео

"Співрозмовники обговорили питання поглиблення українсько-білоруського співробітництва, зокрема культурних зв'язків. Андрій Єрмак поінформував Ігоря Сергієнка про ініціативу української сторони з підготовки низки двосторонніх документів до зустрічі президентів України та Республіки Білорусь, яка планується восени цього року", - йдеться в повідомленні.

Також варто нагадати нашим читачам, що Володимир Зеленський планує відвідати Білорусь у жовтні. Зазначається, що запрошення передав посол Білорусі в Україні Ігор Сокіл під час зустрічі із заступником керівника Офісу президента Ігорем Жовквою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У місті Гродно в жовтні 2020 заплановано проведення ІІІ Форуму регіонів України та Білорусі. Перший Форум регіонів України та Білорусі провели в Гомелі в кінці жовтня 2018 року, у ньому взяли участь президенти Білорусі Олександр Лукашенко і України Петро Порошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автомобіль "президента" Зеленського виставили на продаж: не так вже і дорого.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський похвалився результатами боротьби з пандемією - "Майже 18 тис. адмінпротоколів на 6,6 млн грн".

Знай.uа писав, Дмитро Разумков назвав п'ятірку найвпливовіших політиків України.