Світло і газ знову подорожчає — яких платіжок слід очікувати українцям вже у серпні

З 1 серпня в Україні збільшиться тариф на передачу електроенергії. Його підвищать не в два рази, як передбачалося раніше, а практично на 55%. Крім цього також піднімуться тарифи за транспортування газу. Платіжки з новими цифрами прийдуть уже в липні.

Тарифи, фото: Город Х
Тарифи, фото: Город Х

Тимошенко зібрала невдоволених українців під Радою: "Не дозволимо слугам народу!"

Голова партії "Батьківщина" і вічна опозиціонерка Юлія Тимошенко в середу, 15 липня, очолила акцію протесту проти гробального скорочення районів в українських містах.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія Тимошенко, фото з Instagram
Юлія Тимошенко, фото з Instagram

Тищенко запропонував киянам свою дупу – показав її крупним планом

У мережі з'явився кумедний ролик за участі народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка. У ньому скандальний нардеп демонструє свої вміння сідницями в машині під хіт співачки Насті Каменських "Попа, як у Кім".

Президенту Польщі запропонували забрати Львів - Дуда почав заїкатися

Російські пранкери Вован і Лексус (Володимир Кузнєцов і Олексій Столяров) пожартували над президентом Польщі Анджеєм Дудою. У своєму телефонному дзвінку приколісти прикинулися генеральним секретарем ООН Антоніу Гутерришем. У бесіді вони запропонували Дуді забрати в України Львів та деякі інші міста. Відео із записом розмови опубліковано на YouTube.

Ректор відомого університету вляпався у скандал із ЗНО - взяв по 7000 з кожного і "кинув"

Одеський національний університет ім.І.І.Мечникова потрапив у гучний скандал. Постраждали понад 100 людей. Готові говорити близько 60. Люди заплатили гроші за довузівську підготовку за навчальний рік, однак з січня по червень уроків не було.