Курйозний та доволі моторошний випадок стався в гіпермаркеті "Епіцентр" під Дніпром. Так, під час вибору зброї тамтешній покупець ненароком натиснув на курок та підстрелив касира.

Про це повідомляє телеграм-канал "Дніпро зараз".

Як відзначається, даний інцидент стався "Епіцентрі" в Підгородньому. Саме там, коли покупець обирав собі пневматичну гвинтівку, він ненароком натиснув на курок та вистрілив у касира.

"В одному з відділів "Епіцентру" покупець вибирав пневматичну гвинтівку і натиснув на спусковий гачок. Тим часом, гвинтівка виявилася зарядженою, а куля потрапила в одного з касирів", - йдеться в повідомленні.

Швидка допомога, джерело : Інформатор
Швидка допомога, джерело : Інформатор

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В результаті на місце викликали бригаду швидкої допомоги. 38-річного касира госпіталізували в 6-у міську лікарню – наразі його життю нічого не загрожує.

Також стало відомо, що писати заяву в поліцію потерпілий відмовився.

Варто нагадати, що напередодні в Росії, а точніше в Калінінграді, під час відкриття магазину "Пятерочка" PR-менеджер, яка також приїхала на подію, назвала місто "з@лупою", чим сильно образила тамтешніх жителів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.ua писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"