Державний банк, одна з популярніших та затребуваніших в Україні фінансових установ "ПриватБанк" знову потрапив до скандалу з картками.

Виявилося, що у пенсіонерів з платіжних карток стали зникати гроші. Громадяни абсолютно впевнені, що жодних дій зі своїми рахунками не проводили, однак грошей просто немає. На жаль, поки невідомо, чи доклали до цього руку карткові шахраї, дуже на це схоже.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта банку на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"З карти таємничо зникли гроші! Карточкою користувався рідко, на ній була певна сума грошей. Сьогодні отримав смс від приват, що на картці не достатня сума грошей для проведення операції. (Хоча ніхто жодних операцій не проводив і карта лежала у гаманці). Вирішив переглянути баланс і замість кількох тисяч на рахунку залишилося всього 38 гривень... Виявляється, щодня починаючи з 1 липня 2020 року з моєї картки без мого відома здійснювалися покупки за кордоном!!! Як таке може бути, ніхто доступу до моєї картки не мав, жодного разу онлайн-покупок не оплачував!!! Це просто жахіття! З кого ж це ще можна здерти, як не з пенсіонера, який останні копійки збирає, щоб хоч якось вижити в наш час...", - пише незадоволений клієнт "ПриватБанку".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Також варто нагадати нашим читачам, що в українській столиці сталася досить тривожна історія. Так, у Києві нахабна шахрайка дурила громадян в мережі, люди просто занадто довіряли людині з інтернету. Жінка створювала фейкові акаунти у соціальних мережах та публікувала там оголошення про продаж речей, потім брала гроші, але товар так і не приходив до замовника. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби поліції Київської області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жінка з потрійним обличчям "кинула" на гроші дві сотні українців, шахрайка вдалася до витонченої схеми.

Як повідомляв Знай.uа поліцейський з Дніпра впав у кому, життя повисло на волосині - дружина і маленька донька благають про допомогу.

Знай.uа писав, в Дніпрі натовп пенсіонерів взяв штурмом ПриватБанк, що відбувається.