Захоплення терористом заручника в Полтаві: повна хронологія подій

У Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники поліцейського, який приїхав на виклик.

Полтавський терорист (праворуч), фото: поліція Полтавської області
Полтавський терорист (праворуч), фото: поліція Полтавської області

Мінування в Києві тривають: у столиці знайшли підозрілий пакет, вулиці перекрито

В українській столиці, в Деснянському районі в четвер вранці, 23 липня, перехожі помітили вельми підозрілий пакет. Також є інформація, що біля ТРЦ "Метрополіс" на Оболоні "замінували" автомобіль Audi. Той самий підозрілий пакет виявили на вулиці Кіото на зупинці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Мінування в Києві, фото: Нацполіція
Мінування в Києві, фото: Нацполіція

В Україні подорожчали тарифи на медичні послуги – скільки доведеться викласти за укол, аналізи та візит до лікаря

У Києві змінено тарифи на медичні послуги. Раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявляв, що для українців готують нові тарифи на медичні послуги, які будуть відповідати ринковим зарплатам медиків. За його словами, тарифи, які були розраховані до старту другого етапу реформи, не адаптовані під українські реалії.
Ці та інші тарифи на платні послуги оновили в КМДА.

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube

Новий адаптивний карантин в Україні — повний перелік обмежень по зонах

При новому адаптивному карантині Україну поділять на 4 зони залежно від ситуації з COVID-19. Ділити будуть по населених пунктах. Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров'я.

Зокрема, у регіонах "зеленої" зони необхідно носити маску в транспорті (заповненість за кількістю місць сидячи) і громадських будівлях, можна проводити масові заходи (не більше людини на 5 кв. м), дозволено роботу кінотеатрів (заповненість - 50%).

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Українцям видадуть на руки по 8000 гривень: хто і коли зможе отримати виплату

Український уряд ухвалив рішення фінансово підтримати жителів країни, які втратили роботу через запровадження карантинних заходів.
Однак, сума виплат змінюватиметься, комусь дадуть всього лише 600 гривень, а комусь всі 8 тисяч.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан