Національний перевізник "Укрзалізниця" відновив послуги харчування у швидкісних потягах Інтерсіті+ та Інтерсіті для пасажирів. Більш того, тепер у потягах далекого прямування компанія почала реалізацію кондитерських виробів, води та інших холодних напоїв.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці" у четвер, 23 липня.

Під час поїздки на швидкісному потягу Інтерсіті+ та Інтерсіті пасажири зможуть придбати:

- питну воду;

- холодні напої;

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

- продукти харчування в індивідуальній упаковці;

- готові страви, які попередньо розфасовані у щільно закриту тару і не потребують нагрівання.

потяг Укрзалізниці, фото uz.gov.ua
потяг Укрзалізниці, фото uz.gov.ua

У компанії нагадали також правила, яких повинні дотримуватися в потягу пасажири:

- безпечна дистанція;

- перебування у вагоні-буфеті не більше двох осіб.

"Розносна торгівля з мобільного візку представниками кейтерингової компанії і доставка замовлення з вагона-буфета на місце поки не здійснюються", - наголошується в повідомленні.

Варто уточнити, що в потягах далекого прямування українцям пропонують холодні напої та кондитерські вироби.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям додали ще кілька напрямків для подорожей. "Укрзалізниця" анонсувала продаж квитків на п'ять потягів у традиційні місця відпочинку українців. Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії і в залізничних касах.

Як повідомляв портал Знай.uа, дівчина, яка поводжала свою матір на поїзд у Миколаєві, травмувалася з вини провідника. Їй довелося вистрибнути на ходу з вагона.

Також портал Знай.uа писав, що Укрзалізниця відновить рух потягів далекого прямування з Чернівців. Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що залізничний концерн запустить ще три потяги в Чернівці.