У Путіна натякнули на "тупість" Зеленського: "Все дуже просто"

В Росії відреагувала на заяву президента України Володимира Зеленського про необхідність розшифрування мінських угод. У Кремлі запевнили, що в додатковому тлумаченні дані документи не потребують, адже в них все дуже просто написано.

Дмитро Пєсков, фото: championat.com
Дмитро Пєсков, фото: championat.com

Малюська закликав українців дарувати друзям сертифікати у vip-СІЗО

Міністр юстиції Денис Малюська презентував унікальну послугу, яка передбачає придбання подарункових сертифікатів на проживання у СІЗО з покращеними умовами.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, якщо підозрюваного візьмуть під варту, а в нього вже буде даний сертифікат, то він зможе потрапити у камеру з поліпшеними умовами утримання. Щоправда, діє такий подарунок лише 6 місяців.

Малюська з маками, фото: Perepichka News
Малюська з маками, фото: Perepichka News

Українцям затримають пенсії? У ПФУ назріває криза, не вистачає 3,4 млрд

У червні 2020 року Пенсійний фонд України недоотримав 2,5 мільярди гривень. При цьому в травні сума була ще більшою – 3,4 мільярди гривень.

Пенсіонери, фото - znaj.ua
Пенсіонери, фото - znaj.ua

Українцям підвищать пенсії в два рази: у Мінсоцполітики озвучили терміни

В Україні більш ніж у два рази зросте середня пенсія. Згідно з планом уряду, досягти цього результату допоможе впровадження другого рівня пенсійної системи в наступному році.

В Україні 36 тисяч зайвих вчителів: у Мінфіні сказали навіть не чекати на надбавки

В Україні нараховують 36 тисяч зайвих вчителів і потрібно оптимізувати загальну кількість та за рахунок цього збільшити зарплату тим, хто залишиться працювати. Про це заявив заступник міністра фінансів Роман Ермоличев.

Школа, фото YouTube
Школа, фото YouTube