Коронакриза позбавила заробітку 5 млн українців – експерти попередили про "другий удар"

Уряд має розробити механізм допомоги безробітним до початку нової хвилі Covid-19.
Незважаючи на те, що вже другий місяць поспіль в країні діє "полегшений" варіант карантинних обмежень, більшість українців лише починають повноцінно втягуватися в нові стандарти життя. А чимало громадян й досі не можуть повернутися до звичного режиму роботи.

Європа оновила "білий список" туристів, чи відкриють кордони для українців

Європейський Союз має намір залишити свої зовнішні кордони закритими для мандрівників. Це торкнеться туристів багатьох країн, в тому числі США. Як мінімум таке обмеження триватиме ще на два тижні і пов'язано з різким зростанням кількості випадків коронавіруса.

ЄС оновив "білий список" країн - Україна туди точно не увійде.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Школи в Україні з 1 вересня: хто з учнів сяде за парти, а хто продовжить вчитися дистанційно

У "Слузі народу" пояснили, чи стане 1 вересня початком навчального процесу для українських школярів.

Українська заробітчанка в Італії вбила роботодавця, а тіло заховала

В Італії жінка з Черкас вбила свого роботодавця, за яким доглядала десять років. Трагедія викрила несправедливістьі знущання, які доводиться терпіти заробітчанам.

На Херсонщині коп врятував потопаючих дітей ціною свого життя, у МВС розповіли про героя

На одному з курортів півдня України сталася чергова трагедія, пов'язана із водою: на Херсонщині 33-річний сержант Національної поліції загинув, намагаючись врятувати потопаючих дітей.