На Донбасі з життя пішло троє українських героїв, які боронили нашу країну від злісних окупантів. Так, у військовослужбовців погіршилося здоров'я і медики не зуміли їх врятувати.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"Командування об’єднаних сил із сумом повідомляє, що з початку тижня ми втратили трьох відданих патріотів та мужніх захисників України, які померли внаслідок різкого погіршення стану здоров’я", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Як відзначається, 28 липня перестала битися серце солдата Артура Бахнара, 29 липня обірвалося життя солдата Сергія Вергуна. А 30 липня Україна втратила ще одного захисника - старшого сержанта Володимира Перекрестова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"З приводу тяжкої втрати висловлюємо щирі і глибокі співчуття рідним і близьким, вічна пам'ять героям", - додали в штабі ООС.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі зіткнулися з підлою провокацією окупантів – можуть самоліквідуватися протягом 100 годин

Як повідомляв портал "Знай.uа", суворі атракціони: просто на пляжі з відпочивальниками пройшло тренування військових на танках

Також Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".