З'явилася інформація, що національний залізничний перевізник, компанія "Укрзалізниця" для виконання норм постанови уряду починаючи з 3 серпня тимчасово скасовує зупинку для низки поїздів далекого прямування в Луцьку і Тернополі через посилення карантинних заходів, які було спровоковано пандемією коронавірусної інфекції covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії "Укрзалізниця".

Графік "Укрзалізниці", інфографіка: "Магістраль"
Графік "Укрзалізниці", інфографіка: "Магістраль"

Варто також нагадати нашим читачам, що рішення про відкриття або обмеження пасажирського сполучення приймаються комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних адміністрацій, після чого відповідні пропозиції надаються "Укрзалізниці".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин в Україні з 1 серпня: кольорові зони, ослаблення і масові заходи - головні відповіді на важливі питання.

Як повідомляв Знай.ua, Укрзалізниця вирішила нажитися на втомлених від карантину пасажирах: 370 замість 170 гривень за квиток і жодної дистанції.

Знай.ua писав, іржаві поїзда "Укрзалізниці" скриплячи старістю виходять з карантину: список нових напрямків.