Скандальне "бомбардування" Зеленського скасовується: що насправді сказав президент

Президент України Володимир Зеленський під час відвідування у Києві дитячої лікарні "Охматдит" вирішив, ймовірно, спародіювати чи то попередників, чи то типових політиків та нарвався на критику. Так, мова йде про його фразу: "Літаки летять, будемо всіх бомбить", яка вже розлетілася мережею та стала крилатою.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Одеське СІЗО перетворили на тризірковий готель, беруть по-божому: "Зізнайся, захотів"

У мережі з'явилися фотографії з "нового" відділу в Одеському СІЗО. Виявилося, тепер там є так звані платні камери. Тим, хто може собі дозволити проводити час ув'язнення в платних камерах доведеться віддати трохи більше 4 тисяч гривень за місяць. У камерах присутній косметичний ремонт, нові меблі й навіть фрукти.

Одеське СІЗО, фото: Telegram-канал Perepichka news
Одеське СІЗО, фото: Telegram-канал Perepichka news

Алібасову загрожує тюремний термін за побиття члена групи "На-На" - відгамселив до втрати свідомості

Барі Алібасов-молодший опинився в центрі уваги після того, як напав на колишнього директора групи свого батька “Ha-Ha” і побив його. Андрій Назаров став жертвою побиття під час зйомок фільму про Барі Алібасова і його друзів, так як спадкоємець знаменитості не став терпіти якісь образи і звинувачення на адресу свого батька.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Барі Алібасов з сином, фото: penzainform
Барі Алібасов з сином, фото: penzainform

"Ну вибач, рідний...": копи показали останні секунди життя "полтавського терориста"

У мережі з'явилося досить жорстке відео, на якому було зображено так звану "ліквідацію" полтавського терориста Романа Скрипника. Поліція вже повідомляла, що терорист підірвався на власній гранаті, також у нього стріляли спецназівці загону КОРД.

Ліквідація полтавського терориста Романа Скрипника, скріншот: Twitter
Ліквідація полтавського терориста Романа Скрипника, скріншот: Twitter

Колишній гравець "Шахтаря" Ракицький натякнув, що у Луческу шило в одному місці

Український футболіст Ярослав Ракицький, який відіграв вже два сезони в російському клубі “Зеніт”, прокоментував призначення румунського тренера Мірчі Луческу на посаду головного тренера київського “Динамо”. Про це розповіли на сайті СПОРТ.UA.

Ярослав Ракицький, фото: Wikipedia
Ярослав Ракицький, фото: Wikipedia