В останні кілька місяців на Приватбанк надійшло дуже багато скарг. Перш за все, вони пов'язані з обнуленням кредитного ліміту. Кілька тисяч людей вже поділилися своїми історіями. Нещодавно один з київських користувачів зіткнувся з аналогічними проблемами.

Користувач розповів, що багато років обслуговувався в відділенні на вулиці Краснопільській в Києві. Однак незабаром відділення з'їхало, і тепер у користувача виникли проблеми. Також він розповів про те, що банк не виплачував йому належні повернення по інтернет-платежів. "Відповідь була завжди один: нічого не знаємо, нічого не бачимо, нічого не можемо", написав він.

Ну і вишенька на торті - відмова в кредитному ліміті. Користувач зазначив, що у нього була ідеальна кредитна історія, ніяких штрафів. Однак через деякий час він відмовився від кредитного ліміту, а коли захотів відкрити його заново, він отримав відмову в банку. При цьому ніяких підстав для відмови не було. Надалі користувач дізнався, що кредитний рейтинг його був обнулений.

При цьому власник карти заявив, що є членом Gold-клубу з особистим банкіром. "Це вертеп з безхарактерних акторів. Після всього цього пішов в інший банк, поки що не маю до нього претензій ", резюмував він.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк підловили на видачу кредиту третім особам.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк звинуватили в махінаціях зі страховкою.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк підловили на неіснуючих послугах.