МОЗ заявило про 400 тисяч українців з вірусом, анонсовано новий сценарій: "Розслаблятися зарано"

Навіть незважаючи на те, що Україну коронавірус лихоманить вже майже шість місяців, розслаблятися ще дуже рано. Міністерство охорони здоров'я України робить ставку, що в країні буде заражено приблизно 400 тисяч осіб, з них приблизно 4 тисячі не зможуть перенести хворобу.

Коронавірус в Україні. Фото: radiotrek.rv.ua
Коронавірус в Україні. Фото: radiotrek.rv.ua

"Бум заражень": на вечірці "рудого з Іванушек" тусувалася гостя з вірусом, "привітала" весь путінський шоубіз

З'явилася інформація, що на вечірці з нагоди дня народження соліста гурту "Іванушки International" Андрія Григор'єва-Апполонова була присутня дуже важлива гостя. Виявляється, що вона заразилася на коронавірусну інфекцією.

Рудий з Іванушки international, кадр з відео
Рудий з Іванушки international, кадр з відео

Готувала сюрприз, а отримала помсту: наречений переспав з тещею просто на весіллі, виною тому непорозуміння

Досить неприємна історія сталася з молодятами Валею і Денисом. Весілля та подальше спільне життя пари не відбулася через дурну випадковість. Про це повідомляють ЗМІ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Так, Денис є досить ревнивим і запальним юнаком. На весіллі хлопець звернув увагу на те, що його батько приділяє увагу його нареченій значно більше, ніж своїй дружині. Він цілував Валі руку, шепотів на вухо анекдоти і постійно крутився біля нареченої. Денису не сподобалася така особлива увага батька до своєї коханої, і він сказав Валі, щоб вона вела себе скромніше.

Сумна наречена, фото з вільних джерел
Сумна наречена, фото з вільних джерел

Скандальна Ірина Фаріон назвала Зеленського "біологічним сміттям": "IQ на рівні недорозвинутості"

Скандально відома своїми заявами екс-депутат ВР Ірина Фаріон назвала Зеленського "біологічним сміттям", "блазнем", "Іудою" і "слугою Путіна". Причиною всьому стала репліка президента про Бандеру.

Фаріон, кадр з відео
Фаріон, кадр з відео

Під Житомиром виявили скарб зі Стародавнього Риму: таких артефактів Україна ще не бачила

З Житомирської області прийшли вельми цікаві новини. Так, в Олевській Об'єднаній територіальній громаді тривають розкопки. Тут, біля села Хмелівка було виявлено справжній скарб часів Стародавнього Риму.

Скарб монет Стародавнього Риму під Житомиром, фото: olevsk.online
Скарб монет Стародавнього Риму під Житомиром, фото: olevsk.online