Глава Білорусі Олександр Лукашенко напередодні президентських виборів заявив про те, що проти його країни йде гібридна війна. При цьому він не знає, хто конкретно зацікавлений в дестабілізації країни.

Мітинги, які охопили Білорусь перед виборами президента, схоже, дуже налякали Лукашенка, і він терміново кинувся шукати "ворогів" і "провокаторів".

Шостого серпня на нараді щодо забезпечення безпеки виборчої кампанії в Білорусі президент країни Олександр Лукашенко заявив, що не дозволить дестабілізувати ситуацію під час виборів, і допустив провокації відносно країни з різних сторін - США, РФ і навіть України. Про це пище "Белта".

Лукашенко закликав силовиків співпрацювати з населенням, щоб не допустити дестабілізації. За його словами, напередодні виборів нібито багатьох провокаторів вдалося виявити "тільки завдяки пильності громадян".

Лукашенко заявив, що проти Білорусі йде гібридна війна, але хто її веде - йому не відомо.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще



"Чесно зізнаюся, і, напевно, ви мені нового не скажете: ми не знаємо, на що вони здатні. Ми навіть не знаємо, хто вони. Чи це американці з натовцями, чи з України нас хтось підганяє, чи нас східні брати так сильно "люблять" - ми навіть не знаємо. Йде гібридна війна проти Білорусі, і ми повинні чекати капостей з будь-якого боку ", - заявив Лукашенко.

Привид Майдану, який побачив Лукашенко в багатолюдних мітингах проти його президенства, нагнав на нього жаху і він уже відкрито погрожує.

"Тут деякі продовжують кликати людей на майдан 9-го і 10-го. Не дай бог ми розпалимо багаття в центрі Мінська і будемо розкидати головешки по всьому Мінську. Цього ми допустити не можемо і не допустимо", - заявив Олександр Лукашенко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 30 тисяч білорусів вийшли на історичний мітинг проти Лукашенка

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко дав ексклюзивне інтерв'ю Гордону напередодні виборів

Також Знай.ua писав, Лукашенко втратив підтримку, по всій Білорусі йдуть пікети, опозиція готується взяти владу