У Києві біля посольства Білорусі українці вимагають відставки Лукашенка

Під посольством Білорусі в Києві розпочалась акція протесту "Живи Білорусь". Біля будівлі зібралася майже сотня небайдужих.

Мітингувальники почали палити фаєри і скандувати: "Верым, можам, пераможам!" і "Краіне свабоду - далоў Луку урода!".

Лукашенко назвав українців "майданутими" і скинув провину за протести у Білорусі

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вибори президента Білорусі викликали чисельні протести по всій країні - багато громадян вважають їх нелегітимними через масові фальсифікації та недопуск кандидатів.

Лукашенко побачив український слід у протестах в Білорусі та пригрозив мітингуючим, що відповідь на їхні дії будуть "співмірними".

Другий етап медичної реформи: українцям пояснили, що лікарі роблять безкоштовно

Потрапивши в лікарню, українці завжди беруть з собою гроші, бо мало хто знає, що необхідним пацієнтів повинні забезпечити. Тепер нічого з препаратів купувати не треба — все видадуть і навіть проведуть безкоштовно операцію.

фото Getty Images
Лікарня доктора пацієнти

У МОЗ анонсували ретельну перевірку у школах, хто відповідатиме за здоров'я учнів

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов пояснив, що керівництво школи буде відповідальне за виявлення учнів з Covid-19. Відповідальність за дотримання санітарних правил у школах також покладена на керівництво шкіл.

Уряд Лівану йде у відставку через масові протести

Уряд Лівану в повному складі йде у відставку. Про це на засіданні парламенту заявив прем'єр-міністр країни Омар Караме.

До цього впродовж доби три міністри Лівану пішли зі своїх постів. Тепер весь уряд на тлі протестів вирішив піти у відставку повним складом.