У середу, 12 серпня, на території України буде відчутно прохолодніше. У деяких областях вірогідні грозові дощі, в інших все ще буде сухо і жарко.

При цьому температура повітря знизиться в північних областях, повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Фронт - холодний, тому в його тилу завтра, 12 серпня, (на карті 2 синя лінія з "колючками"), відчутно знизиться температура на півночі України, до +19 +23 градусів", - написала вона.

Крім того, локальні грозові дощі пройдуть також на півдні, в центрі і на Прикарпатті, а також місцями на північному сході.

В інших областях очікується суха і ясна погода. Спекотно буде в південних областях – +27 +32 градусів, в інших регіонах – +24 +28 градусів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У Києві буде досить свіжа погода, опади малоймовірні. Вдень стовпчики термометрів у столиці покажуть + 20 + 22 градусів.

Сьогодні нас перетинає атмосферний фронт. Фронт - холодний, тому в його тилу завтра, 12 серпня, (на карті 2 синя лінія...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 11 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

12 серпня вшановується пам'ять апостолів сили, Силуана та інших. У колишні часи помітили, якщо в цей час дні стоять похмурі та прохолодні, то дощу побоюватися не треба, і роботи в полі можуть тривати без зупинки; коли ж душно і тяжко, і комахи особливо злі і їдкі, то буде дощ.

погода на 12 серпня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.