Богдан розлютився через підпал своєї Tesla в Києві

У Києві загорівся автомобіль кросовер Tesla Model X, який належить Богдану. Загоряння сталося в ніч на 11 серпня.
Екс-голова офісу президента України Андрій Богдан розцінює підпал свого авто як погрозу від влади.

МОЗ заявило про "другу хвилю" небезпечного вірусу, тисячі лікарняних ліжок вже готові

До кінця осені 2020 року в Україні може початися друга хвиля коронавірусної інфекції covid-19. Принаймні, такий сценарій подій очікують у МОЗ. Ця так звана "друга хвиля" буде поєднана з епідемією грипу, яка починається в жовтні.

Шахраї атакували українців у соцмережах - коять чорні справи від імені найрідніших

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В Україні громадян з новою силою кошмарять шахраї в соціальних мережах. Так, з'явилася схема, за допомогою якої зловмисники дуже делікатно виманюють "кровні" у довірливих людей.

У Білорусі показали "концтабір", де утримують протестувальників

Другий день протистояння силовиків і народу обернувся масовими затриманнями та побиттям протестувальників. Місцева преса повідомляє, що омонівці били натовпом лежачих затриманих, не шкодували ні хлопців, ні дівчат. А в тюрмах над людьми відкрито знущаються.
В мержі з'явилися моторошні кадри, зняті в одному з РУВС Мінська. Десятки людей лежать обличчям вниз у внутрішньому дворі за колючим дротом.

Конкурентку Лукашенка Тихановську змусили прочитати "звернння до білорусів"

Світлана Тихановська опублікувала відеоролик, в якому закликала людей відмовитися від протестів. Опозиційні Telegram-канали вже заявили, що Тихановська записала відеозвернення під тиском. Зараз в білоруських в'язницях сидить її чоловік, також опозиційний політик і блогер Сергій Тихановський. На думку опозиційних ЗМІ, Тихановську змусили записати це звернення. Сама Світлана на даний момент знаходиться в Литві.

Офіцер СБУ "нагодував" іноземних агентів цукерками Roshen з секретною начинкою

Співробітники САП затримали офіцера служби безпеки України та колишнього військового за підозрою у державній зраді. Співробітник СБУ міг передавати секретну інформацію представникам спецслужби іноземної держави через військового пенсіонера, якому також оголосили про підозру.