Українці отримають електрику за новими стандартами – як зміниться комуналка

В Україні планують вже найближчим часом постачати електрику за новими стандартами. Нацкомісія з держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг повідомила про намір істотно розширити перелік стандартів якості електропостачання.

Читайте Знай в Google News!

Електроенергія, тарифи - фото Знай.ua
Електроенергія, тарифи - фото Знай.ua

У НБУ вигадали нові податки і штрафи для українців: повний список змін

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

З 1 вересня 2020 року Нацбанк змінює правила діяльності банків, які торкнуться всіх українців. Зокрема, мова йде про розкриття рекламної інформації в Послугах. Головна зміна полягає в тому, що всі відомості, які надають банки про фінансові продукти, повинні бути максимально правдивими, правдивими і актуальними.

Банк, фото delo.ua
Банк, фото delo.ua

Українці назавжди розпрощаються з паспортом-книжечкою: озвучено терміни

Кабінет Міністрів пропонує остаточну відмову від українського паспорта у звичному форматі книжки. Відповідний законопроєкт уряд підтримав на черговому засіданні в середу, 12 серпня. Вказується, що термін дії традиційного паспорта для українців у віці 16-25 років закінчиться в день досягнення особою 25 років. Для громадян країни у віці від 25 до 45 років – відповідно при досягненні 45 років.

Видача закордонних паспортів, скріншот YouTube
Видача закордонних паспортів, скріншот YouTube

Банк вимагав пояснень за переказ у 150 гривень - українців змусили звітувати про кожну копієчку

Українці тепер вимушені звітувати про джерела надходжень на свої банківські рахунки. При цьому інформувати фінансову установу доведеться і про відносно невеликі суми. Саме з такою вимогою і зіштовхнувся директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко, якому довелося виправдовуватися за 150 гривень, перерахованих йому рідним братом.

Банкомат, скріншот відео
Банкомат, скріншот відео

Глибокі кульові поранення та нестерпний біль — опубліковані фото важких ушкоджень супротивників Лукашенка

Після виборів у Білорусі почалася серйозна хвиля протестів. На вулиці вийшли десятки тисяч людей, протестні акції пройшли в більшості великих міст республіки. Люди вимагають визнання виборів недійсними і відставки Олександра Лукашенка. Однак протести в Білорусі жорстко придушуються міліцією, в тому числі використовуються і спеціальні засоби, включаючи і гумові кулі.

Протести у Білорусі, фото: youtube
Протести у Білорусі, фото: youtube