Передані Російській Федерації чоловіки, яких перед виборами президента затримали недалеко від білоруської столиці і звинуватили в роботі на приватну військову компанію "Вагнера", вперше прокоментували ситуацію. Вони розповіли про затримання їх спецслужбами Білорусі і перебуванні в країні протягом останніх двох тижнів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

"Прийшли представники білоруської сторони, сказали, що у всьому розібралися і тепер ви вільні люди", - розповів один із затриманих раніше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Один з бійців розповів, що те, що відбувалося під час затримання нагадувало йому "якийсь сюрреалізм": "Ніхто не розумів, що взагалі відбувається. Якісь питання почали ставити про бойовиків, про інше там. Народ був просто шокований, не розумів, що відбувається на даний момент взагалі".

Варто також нагадати нашим читачам, що відомий американський актор, зірка Голлівуду Чак Норріс записав відеозвернення до білоруського президента Олександра Лукашенка, якого нещодавно оголосили переможцем на президентських виборах у Білорусі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, від Зеленського вимагають змінити гімн України: "Це знущання".

Як повідомляв Знай.uа, Макс Корж прийшов на протести виправдатися за пост в Instagram: "Коли пацани йдуть на бійку...".

Знай.uа писав, Чак Норріс пообіцяв Лукашенку море сліз: "Я змушу тебе...".