Передані Росії в обхід України "вагнерівці" вперше відкрили рота: "Ми вільні люди..."

Передані Російській Федерації чоловіки, яких перед виборами президента затримали недалеко від білоруської столиці і звинуватили в роботі на приватну військову компанію "Вагнера", вперше прокоментували ситуацію. Вони розповіли про затримання їх спецслужбами Білорусі і перебуванні в країні протягом останніх двох тижнів.

ПВК "Вагнер"
ПВК "Вагнер"

Опальний Лукашенко став на коліна перед білорусами: "Я не винен"

Олександр Лукашенко став на коліна перед своїми прихильниками і подякував їм за підтримку. Президент заявив, що ніколи не піде на злам Білорусі, на злам того, що було зроблено за 26 років його правління. Також Лукашенко заявив, що ніяких перевиборів не буде. За словами чинного президента, в 15 хвилинах від кордону знаходиться бойова техніка західних держав, а Україна, Польща, країни Прибалтики "наказують провести нові вибори". Лукашенко заявив, що не можна бути "буферною зоною" між Заходом і Сходом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олександр Лукашенко, фото YouTube
Олександр Лукашенко, фото YouTube

Столицю "закривають" на карантин: які обмеження чекають на киян та гостей міста

З понеділка, 17 серпня, столиця України потрапляє у так звану "жовту зону" коронавірусної небезпеки.

Мер Києва Віталій Кличко у своєму дописі на Фейсбуці нагадав, що у місті зайнята вже половина лікарняних ліжок, пристосованих для лікування хворих на коронавірус. Він вкотре закликав киян "не шастати" та піклуватися про власну безпеку та здоров'я оточуючих.

Віталій Кличко, фото з Facebook
Віталій Кличко, фото з Facebook

Економіка відроджується? Шмигаль подарував українцям надію на " життя після пандемії"

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зробив прогноз щодо економіки України в III кварталі. За заявою глави Кабміну, в липні, серпні і вересні економіка нашої країни почне відновлення.

Денис Шмигаль, скріншот YouTube
Денис Шмигаль, скріншот YouTube

Українська матір-героїня народила 17-ту дитину: "Усі разом не зберемось"

41-річна волинянка з села Седлище Галина може з повним правом називатися матір'ю-героїнею: вона народила вже 17 дітей, і невідомо, чи планує вона на цьому зупинятися. Донечка Ліана народилася на днях, і її вже чекає удома велика родина.

Матір-героїня Галина, фото Instagram
Матір-героїня Галина, фото Instagram