Стало відомо, що великі міжнародні компанії, в числі яких Danone, Nestlé та інші, зняли рекламу з державних білоруських телеканалів через нестабільну ситуації в країні.

Читайте Знай в Google News!

Керівник агентства Vondel\Hepta Олександр Василевич заявив виданню Marketing.by, що багато їхніх клієнтів ще з минулого тижня почали зупиняти рекламу на телебаченні. За його словами, цей процес займає кілька днів, тому що телебачення не знімає рекламу відразу, особливо якщо клієнт великий.

Телебачення, фото: depositphotos.com
Телебачення, фото: depositphotos.com

"Всі сподіваються, що зняття реклами – це тимчасовий захід, що телебачення стане кращим, ніж було раніше. Все залежить від загального становища в країні. Багато хто запитує: що буде далі? Але цього ніхто не знає. Це можуть бути різні сценарії і їх може бути багато. Тому поки, як я розумію, для багатьох компаній це міра тимчасова", - пояснив Василевич.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що агентства Vondel\Hepta співпрацюють з МТС, "Альфа-банком", Audi, Tuborg та іншими великими брендами і компаніями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, депутати в Європарламенті назвали Олександра Лукашенка персоною нон-грата і заявили, що приєднуються до білоруського народу і вимагають нові вибори, які повинні пройти під наглядом незалежних спостерігачів.

Як повідомляв портал Знай.uа, частина співробітників "Белтелерадіокомпанії", яка об'єднує державні канали і радіостанції Білорусі, влаштували страйк і відмовилися виходити на роботу.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко назвав умову проведення повторних виборів у Білорусі.