Українська дитяча письменниця та активістка Лариса Ніцой звернулася до своїх читачів щодо ситуації навколо передачі Білоруссю Російській Федерації членів ПВК "Вагнер" в обхід інтересів України. Ніцой у своєму зверненні зробила наголос на реакцію колишнього глави РНБО України Олександра Турчинова.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Лариса Ніцой, скріншот: YouTube
Лариса Ніцой, скріншот: YouTube

"Два дні тому Турчинов написав: "Видавши Росії «вагнерівців», що воювали проти нашої країни, Лукашенко підтвердив свою вірнопідданську позицію та повну залежність від Кремля." Правильно ж написав? Насправді, він написав СМІШНО. Бо два роки тому 12 вересня 2018-го Україна так само видала росії на вимогу фсб інгуша, який воював на Донбасі, на нашому боці проти раші. Ще раз. Українська влада. Видала. Раші. Добровольця. Ми стояли на мітингу під Генеральною прокураторою і вимагали не видавати добровольця. А нас поливали якимось білим порошком, від якого я потім ще рік кашляла. Скажіть, українці, чию вірнопідданську позицію підтверджувала тоді влада, до якої належав пан Турчинов - секретар РНБО України? Вам, українцям, які в той час, поки нас поливали ядом, а ви сиділи на своїй роботі чи вдома, на городі чи на печі - вам же ж завжди видніше. Не ви стояли на мітингу. Не вас травили. Не ви вимагали. Але вам завжди видніше. Ви ж мудрі українці. Ви вподобали допис Турчинова - 5 тисяч вподобайок. Ви вподобали його сторінку - 54 тисячі вподобань. Сторінка Турчинова каже: "Ця сторінка для тих, хто РОЗУМІЄ, що саме від них залежить, якою буде Україна завтра". Якщо ви розумієте і "лайкаєте", відповідь на моє питання дасте?",- обурюється Лариса Ніцой.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

Також варто нагадати, що активістка Лариса Ніцой поспілкувалася з білоруськими знайомими щодо подій, які вирують в країні — вибори президента закінчилися масовими арештами і жорстокими репресіями правоохоронців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, після Ляшка "слуга" Герус напав на журналістів: тягнув з дружиною, допомогла поліція.

Як повідомляв Знай.uа, сильна горлом Лариса Ніцой потужно закричала просто в лікарні - мрія здійснилася: "Це Україна...".

Знай.uа писав, одіозна Ніцой показала таємні сповіді білорусів, цей крик не чути Лукашенку: "У печеру до сатани...".