У Білорусі сьогодні вранці, 19 серпня, помер ще один учасник протестів. Мова йде про 43-річного Геннадія Шутова, який отримав вогнепальне поранення в голову під час акції в районі Московської адміністрації Бреста ще 11 серпня.

Читайте Знай в Google News!

Родичі загиблого чоловіка припускають, що постріл в Шутова був виконаний з даху однієї з будівель міста. Помер Геннадій Шутов у військовому госпіталі Мінська, куди був госпіталізований після поранення.

Білоруські силовики, скріншот: Youtube
Білоруські силовики, скріншот: Youtube

"Таким чином з того, що відомо в ЗМІ, Шутов - четверта жертва. Раніше, нагадаємо, в МВС Білорусі заявляли про трьох загиблих через сутички під час акцій протесту. За даними правозахисників, під час протестів загинули п'ятеро людей. В такому випадку, за цією версією підрахунків, виходить, що Шутов - вже шостий.", - пише телеграм-канал "Klymenko Time".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Під час протестів у Білорусі силовики затримали тисячі людей, серед яких - багато дівчат. Білоруська опозиція заявила про те, що дівчата піддаються насильству у поліційних дільницях. Зокрема, це стосується мінського СІЗО, яке розташоване на вулиці Окрєстіна. Опозиціонери заявили, що їм відомі численні факти зґвалтування, насильству піддалися кілька сотень дівчат і жінок.

Протести у Білорусі, скріншот: YouTube
Протести у Білорусі, скріншот: YouTube

Скріншот: Телеграм / Klymenko Time
Скріншот: Телеграм / Klymenko Time

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що Кравчук зробив заяву напередодні перемовин по Донбасу: "Сльози російських матерів"