Нагадаємо нашим читачам, що згідно з інформацією джерел журналістів українські спецслужби начебто готували масштабну операцію із затримання групи бойовиків ПВК "Вагнера", для чого виманили їх у Білорусь. Однак після того, як силовики доповіли про ці плани Офісу президента, спецоперація провалилася.

Читайте Знай в Google News!

У свою чергу Служба безпеки України (СБУ) категорично заперечує участь у так званій "вагнерівській спецоперації" і заявляє, що жоден співробітник служби не брав участі в розмовах з бойовиками.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби СБУ в мережі Facebook.

Затримання членів ПВК "Вагнер", скріншот: YouTube
Затримання членів ПВК "Вагнер", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Служба безпеки не коментує чутки, не підтримує медійно-інформаційні операції ворога і не бере участі в публічному обговоренні різних фантастичних сценаріїв. Тим більше, коли такі інформаційні "вкидання" мають на меті нанесення шкоди Україні... Жоден співробітник Служби безпеки України не брав участі в розмовах бойовиків з вербувальником, які нібито зафіксовано на аудіозаписах. Тому титрування одного з учасників розмов, як "офіцера СБУ", є домислом і свідомою маніпуляцією", - повідомляють в СБУ.

Також Служба безпеки України наполягає, що дані про участь її співробітників у так званій "вагнерівській спецоперації" є фейком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Працюють на зближення з Росією": Зеленського і Єрмака звинуватили в держзраді.

Як повідомляв Знай.uа, скандальна Ніцой накинулася на Турчинова і "мудрих" українців: "Нас поливали отрутою...".

Знай.uа писав, Україна вперше в історії відкликала посла з Білорусі: кардинальна зміна у відносинах.