Свій офіційний робочий візит до Запоріжжя президент України Володимир Зеленський провів продуктивно і цікаво. Як виявилося, Зеленський не тільки перевірив будівництво мосту, а й побував на Хортиці і зробив селфі з білоруським музикантом Сергія Міхалка.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Зеленського в мережі Instagram.

Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Instagram
Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Instagram

"Воїни світла", - підписав публікацію український президент.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, Володимир Зеленський, очевидно, так зрадів зустрічі з фронтменом гурту "Ляпіс 98", що опублікував фото в свій Instagram аж о першій годині ночі. Не секрет, що Сергій Міхалок є білоруським опозиціонером, і зараз таке селфі від президента України несе в собі багато прихованих смислів. Особливо для його білоруського колеги Олександра Лукашенка.

Варто також нагадати нашим читачам, що херсонська місцева влада вирішила фундаментально підготуватися до приїзду президента України Володимира Зеленського і спробувала "облаштувати" територію одного з місць зупинки глави держави в місті. Для цього біля відділення пошти поклали новий асфальт, але особливість цієї події в тому, що дорожнє покриття з'явилося в ніч перед приїздом Зеленського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, запорізький козак шаблею розрубав огірочок Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, "Доведеться нести відповідальність", - опальний Лукашенко кинувся погрожувати Зеленському.

Знай.uа писав, Зеленський випустить на дороги силовиків і поліцію - не проїхати.